Crèche

Wilt u uw hond niet alleen laten wanneer u aan het werk bent of een dagje weg gaat? Maak dan gebruik van onze créche. 

In onze créche krijgt uw hond persoonlijke aandacht en kan meerdere malen op grote speelweides lekker rennen, graven en ravotten met andere honden. De ideale manier om uw hond te geven waar hij dagelijks behoefte aan heeft wanneer u zelf iets anders aan het doen bent. 

Onze créche is voor veel honden een tweede huis. Ze komen 's morgens vrolijk en kwispelend binnen en gaan 's middags moe gespeeld en voldaan weer naar huis. 

Wanneer uw hond tenminste één dag in de week bij ons in de créche komt, hoeft u geen vaste dag af te spreken. Wij brengen alleen de dagen in rekening dat uw hond daadwerkelijk bij ons komt. 

NB
Onze jarenlange ervaring leert dat honden van een aantal rassen in het algemeen niet geschikt zijn om in een groep de speelweides op te gaan. Hierdoor nemen wij uit veiligheids overwegingen geen pitbull en stafford achtige honden aan. 

Mocht uw hond niet met andere honden door één deur kunnen vragen wij u dit vooraf te melden zodat wij hier rekening mee kunnen houden. 

Tijden: 

De tijden voor brengen van uw hond(en) voor de créche is maandag t/m vrijdag van 7:00 - 9:00 en tussen 10:00 - 12:00 de hond(en) kan/kunnen weer opgehaald worden tussen 16:00 en 18:30. 
Mocht u onverhoop 18:30 niet halen, laat het ons telefonisch even weten, het is geen probleem dat uw hond een nachtje overblijft. 

Tarief: 10,- per dag per hond

Als u als tweede hond een kleine hond is 5,- korting op de tweede hond, bij een middenslag hond 4,- korting op de tweede hond en bij een grootte hond 3,- korting op de tweede hond. De honden dienen wel van 1 eigenaar te zijn. Bij 3 of meer honden is de prijs op aanvraag.

Brengt u uw hond niet elke week minimaal één dag dan spreken we van 'incidenteel' verblijf en geldt het dagtarief van het hondenhotel. 

Vacinatie schema 

Hond

6 weken

8 weken

12 weken

1 jaar

2 jaar

3 jaar

4 jaar

Vervolgens

Parvo

X

X

X

X

 

 

X

Om de 3 jaar

Hondenziekte

X

 

X

X

 

 

X

Om de 3 jaar

Ziekte van Weil

 

X

X

X

X

X

X

Jaarlijks

Leverziekte

 

 

X

X

 

 

X

Om de 3 jaar

Kennelhoest
(Parainfluenza + Bordetella)

 

X

 

X

X

X

X

Jaarlijks

Let op!

De nieuwe vaccinatie moet de oude vaccinatie overlappen of volledig aansluiten! Wij vragen u ook gelijk om uw vaccinatie bewijs mee te brengen voor onze administratie! 

Bij vragen rondom vaccinaties adviseren wij uw dierenarts te raadplegen.

Voeding en medicatie: 
Heeft u een pup die tussen de middag nog een voeding krijgt? Neem zijn of haar lunchbox mee voorzien van naam zodat wij deze kunnen geven. 

Heeft uw hond in de middag medicatie nodig dan vragen wij u deze mee te geven en te voorzien zijn naam. 

Openingstijden

Dagopvang

Maandag t/m vrijdag:
Inchecken:
7:00 t/m 9:00 en 10:00 t/m 12:00
Uitchecken:
16:00 t/m 18:30

Vakantieopvang

Maandag t/m vrijdag:
10:00 t/m 12:00
16:00 t/m 18:00
Zaterdag:
10:00 t/m 12:00

Dierenhotel De Hendrikshoeve is o.a aangesloten bij: