Over hondenhotel

Lekker op vakantie of een weekendje weg? In het volste vertrouwen dat uw hond goed verzorgd wordt en even veel plezier zal hebben als u? Dat kan! 

Wij scheppen er veel plezier in om te zorgen dat uw hond het bij ons naar zijn zin heeft. 

Voor elke hond zoeken we een kennelmaatje: één van de andere honden die qua karakter, grootte, leeftijd en geslacht bij uw hond past. Alleen is tenslotte maar alleen, zeker voor honden. Samen beschikken uw hond en zijn maatje over een ruim binnen verblijf -verwarmd in de winter, gekoeld in de zomer - en over een overdekte buitenverblijf. 

Alleen wanneer het niet anders kan, krijgt uw hond een plekje alleen. Dit kan te maken hebben met het karakter van uw hond. Of wanneer uw hond zo speels is dat uw hond en zijn maatje niet aan hun rust toekomen. 

Uw hond krijgt meerdere malen per dag ruim de tijd om op grote speelweides niet alleen met zijn kennelmaatje maar ook met allerlei andere honden heerlijk te rennen, graven en ravotten. Natuurlijk houden wij daarbij rekening met de leeftijd en de mogelijkheden van uw hond. Oude honden die op hun rust gesteld zijn gaan we uiteraard niet lastig vallen met het onbesuisde gedrag van al het jonge grut. 

NB
Onze jarenlange ervaring leert dat honden van een aantal rassen in het algemeen niet geschikt zijn om in een groep de speelweides op te gaan. Hierdoor nemen wij uit veiligheids overwegingen geen pitbull en stafford achtige honden aan. 

Mocht uw hond niet met andere honden door één deur te kunnen vragen wij u dit vooraf te melden zodat wij hier rekening mee kunnen houden. 

 

Openingstijden

Dagopvang

Maandag t/m vrijdag.
Inchecken:
7:00 t/m 9:00 en 10:00 t/m 12:00
Uitchecken:
16:00 t/m 18:30

Vakantieopvang

Maandag t/m vrijdag:
10:00 t/m 12:00
16:00 t/m 18:00
Zaterdag:
Alleen op afspraak tussen 10:00 t/m 12:00

Vakantieopvang

Zon- en feestdagen
Gesloten voor in- en uitchecken

Dierenhotel De Hendrikshoeve is o.a aangesloten bij: